SKY DISTRICT

Ref: 7

Leopold III-laan 3, Oostende

vanaf € 885.000

Omschrijving

Op zoek naar een exclusieve sky-high business location? Zoek niet verder en ontdek het nieuwe stadsdeel in het centrum van Oostende: SKY DISTRICT.
Het nieuwe project is het bruisende ankerpunt tussen het station, de haven en de bekende winkelstraten. Dagtoeristen, vaste- en tweedeverblijvers zullen snel hun handelszaak kennen in deze standingvolle winkelbeleving aan zee. Daarbovenop telt het project zelf +500 appartementen en een Sky-Hotel**** die opent in 2025.

Elke winkel is gekenmerkt door een stijlvolle uitstraling, dit is mede te danken aan de grote raampartijen / etalages met elegant goudenprofiel. De hoge plafonds en uitkijk op de groene binnentuin bieden een ongeŽvenaard gevoel van winkelvrijheid. De handelsruimtes worden casco (wind- en waterdicht) opgeleverd.

Alle steden worden alsmaar autoluwer. Ook in Sky District is het verkeer tot het minimale gebracht door de groene binnentuin en verkeersluwe pleinen. In de kelderverdieping wordt er een rotatieparking van Indigo voorzien, voor de klanten van de kantoorruimtes, boetiek, handelszaken en horeca. Daarbovenop stopt het openbaar vervoer net naast het Sky District.

In Residentie "Sky Bridge" zijn er terraszones mogelijk van 5 meter op de volledige gevelbreedte. De terrassen genieten een zuidwesten oriŽntatie.
De bestemming kan variŽren van horeca, boetiek, schoonheidssalon, verkooppunt tot vrij beroep.

Naast de unieke winkelbelevenis op de begane grond, zal op 80 meter hoogte in de "Sky Towers" een Sky restaurant**** ťn Sky Health Center te vinden zijn.

Location is everything... en dat kan Sky District beamen. Het station en de winkelstraten zijn naadloos met elkaar verbonden in een verkeersluwe, groene winkel- en wandelpromenade.
Op 150 meter van het Sky District vind je onder meer: de jachthaven, bruisend shoppingscentrum, strand, Maria-Hendrikapark ('t bosje) en het treinstation. Het is een hele mond vol, maar dit is de centrale locatie die Sky District U te bieden heeft. Het nieuwe stadsdeel is dan ook heel eenvoudig te vinden door de 2 iconische Sky Towers omringd door zijn groene decor.

Start jouw business op een exclusieve sky high locatie!

Alle voorwaarden te verkrijgen via [email protected] of 0499 15 46 38.

Indeling

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
Sky Bridge - 01 Handelsgelijkvloers info op kantoor - - 142 m² - -
Sky Harbour - 02 Handelsgelijkvloers info op kantoor - - 118 m² - -
Sky Harbour - 01 Handelsgelijkvloers info op kantoor - - 87 m² - -
Sky Harbour - 04 Handelsgelijkvloers info op kantoor - - 362 m² - -
Sky Harbour - 03 Handelsgelijkvloers info op kantoor - - 325 m² - -
Sky Tower 2 - 02 Handelsgelijkvloers info op kantoor - - 259 m² - -
Sky Tower 2 - 02 Handelsgelijkvloers 910.000 EUR - - 259 m² - -
Sky Tower 2 - 04 Handelsgelijkvloers info op kantoor - - 240 m² - -
Sky Tower 2 - 01 Handelsgelijkvloers info op kantoor - - 106 m² - -
Sky Tower 2 - 04 Handelsgelijkvloers 885.000 EUR - - 240 m² - -
NonIE