Restaurant

Ref: Dorpstraat 51

Dorpsstraat 51, Bredene

€ 65.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:
Onder de watertoren van Bredene vind je "Bistro Molendorp". In een hedendaags interieur kan je er genieten van dagverse en huisbereide gerechten.
Vanwege een nieuwe horeca-uitdaging in de regio Oudenburg wordt deze uitstekend draaiende tea-room / bistro / restaurant / feestzaal overgelaten.

Bistro Molendorp is gelegen op een drukke passageligging onder de watertoren in Bredene-Dorp - het vast cliŽnteel, toeristen en de campings in de nabije omgeving zorgen dat de zaak het ganse jaar een constante omzet draait - de zaak is doorlopend open (11u-11u), maar uiteraard kan alles naar eigen hand gezet worden - er kunnen recepties/feesten gehouden worden voor +/- 30 personen.

Indeling:
Gelagzaal met minimum 26 zitplaatsen - terras met 6 zitplaatsen - professionele keuken - afzonderlijke afwasruimte - bar met wit kassasysteem - sanitaire blok voor dames en heren - leveranciersingang achteraan.
De zaak heeft recent een totaalrenovatie ondergaan (dd 2015) - geen brouwerijverplichting - startklare zaak als koppel - geen personeel nodig om de zaak te runnen - aantrekkelijke winstmarge.

Uitstekende 5*-review op Facebook !
Mogelijkheid tot huren van garage in de nabije omgeving als extra stockage of om de wagen te stallen.
Onmiddellijk beschikbaar.

Bebouwing

Renovatiejaar 2015
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

FinanciŽle info

Overnameprijs € 65.000,00
Huurprijs € 1.227,00