Restaurant

Ref: Restaurant

De Haan

€ 125.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

Gerenommeerd restaurant in de elegante badplaats De Haan sinds 22 jaar. Het restaurant vindt plaats in het winkel- en vakantiehuis "Nos Vacances" uit 1903 met voorgevel in eclectische stijl.

De actuele menukaart wordt dagelijks voorzien van verse streekgebonden producten, waarbij aankoop bij lokale leveranciers (zonder verplichting) centraal staan. Om de kwaliteit te blijven garanderen bestaat de menu uit een vaste lunch- en dinerkaart die garant staat voor een terugkerend cliŽnteel van zowel vaste als toeristische klanten, maar tweede verblijvers.

Indeling:
- gelijkvloers-bel-ťtage: stijlvolle gelagzaal voor 24 couverts (of 29 couverts in groep) - open keukenconcept en koffiehoek, sanitair voor dames en heren - terrasmogelijkheden aan de voorzijde van het gebouw.
- benutbare benedenverdieping: afwas, berging, vries- en koelcellen, alsook de technische ruimte met onder meer een waterontharder
- Charmante bovenwoonst: met veel lichtinval, hoge plafonds, 3 slaapkamers en dakverdieping. De eerste verdieping van de woonst kan ook dienen als uitbreiding van de gelagzaal of voor workshops en feestjes.

Het restaurant is recent vernieuwd door de exclusieve interieurzaak Cornelis Oostende. De zaak hangt niet vast een een brouwer en kent comfortabele openingsuren.
De menukaart en openingsuren kunnen ongetwijfeld naar eigen believen ingevuld worden.

Surplus:
- dynamische locatie in De Haan
- grote bordenlift tussen 1V en benedenverdieping
- elektriciteit gekeurd
- charmant kader gerenoveerd door Cornelis Oostende
- startklaar
- kan uitgebaat worden zonder of met weinig personeel
- geen onkosten gemene delen
- Facebook-beoordeling: 4,9/5 (164 beoordelingen)

Gelet op de centrale locatie nabij de zee, golf, duinenbossen en winkelstraten, grote visibiliteit, charmante voorgevel, stijlvol interieur en gerenommeerde naam, kunnen we niet anders melden dat deze zaak STARTKLAAR is.
Maak je droom waar en ga voluit in deze opportune zaak!

FinanciŽle info

Overnameprijs € 125.000,00
Huurprijs € 2.241,00