Restaurant

Ref: Grote Markt 5 - Nikolaas

Grote Markt 5, Diksmuide

€ 240.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

Restaurant-brasserie-wijnbar "Nikolaas" gelegen in een gerestaureerd herenhuis op het pittoreske marktplein te Diksmuide - een stad die veel toeristen trekt door het boeiende verleden en de authentieke architectuur.
De handelszaak werd 11 jaar succesvol uitgebaat door dezelfde ondernemers - er is dan ook een aantoonbare omzet met aantrekkelijke winstmarge.

De gelagzaal biedt zitplaatsen aan 90 personen en op het aantrekkelijk terras, die het ganse jaar gebruikt kan worden, zijn er 50 zitplaatsen voorzien. In de gelagzaal is een ruime bar met alle faciliteiten. De professioneel ingerichte keuken bevindt zich op de eerste verdieping. De gerechten worden naar beneden gebracht door een bordenlift.
Er is een afzonderlijke ruimte tot 20 personen voor privťdiner of rouwmaaltijden. Daarbovenop is er voldoende stockageruimte in de ruime kelderverdieping, waar ook het sanitair is (1 WC voorzien op het gelijkvloers)
Bij Restaurant Nikolaas kan je terecht voor een Franse keuken: allerlei lekkere en vooral kwalitatief huisbereide gerechten, ook is er een zeer ruime keuze aan uitgelezen wijnen. In de zomer kan je vertoeven op het gezellig terras met een aperitief, lunch, diner en uiteraard ook van het zelfgemaakt roomijs. Tevens is er de mogelijkheid om uit te breiden naar andere horecaformules zoals ontbijt, fondue, .... 

Het Vlaamse renaissance gebouw werd omgetoverd tot een hedendaags Restaurant-brasserie, waar de inrichting zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Het interieur werd geŁpdatet en is in een uitstekende staat.
In de keuken zijn diverse toestellen recent vernieuwd. Alle materialen zijn eigendom (geen leasing/huur). Geen brouwerijverplichting.

Naast de vele stadswandelroutes langs restaurant "Nikolaas", zijn er tal van maandagmarkten, boerenmarkten (op zaterdag) en feestmarkten op het plein.
De handelszaak is gekend door zowel vast als (terugkerend) toeristische cliŽnteel.

Optioneel te huur: luxueus afgewerkt appartement boven de zaak (144m≤ woonoppervlakte, 3 slaapkamers, prachtige afwerkingsgraad).
Mogelijkheid om de vennootschap mee over te nemen met het handelsfonds.

Wil je een startklare zaak met onmiddellijk omzet? Vraag dan snel je bezichtiging aan!

Bebouwing

Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

FinanciŽle info

Overnameprijs € 240.000,00
Huurprijs € 4.118,00