Restaurant

Ref: Restaurant & wijnbar Nikolaas

Grote Markt 5, Diksmuide

€ 115.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

Restaurant-brasserie-wijnbar "Nikolaas" gelegen in een gerestaureerd herenhuis op het pittoreske marktplein te Diksmuide - een stad die veel toeristen trekt door het boeiende verleden en de authentieke architectuur.
De handelszaak werd 12 jaar succesvol uitgebaat door dezelfde ondernemers - er is dan ook een aantoonbare omzet met aantrekkelijke winstmarge.

De gelagzaal biedt zitplaatsen aan 90 personen en op het aantrekkelijk terras, die het ganse jaar gebruikt kan worden, zijn er 50 zitplaatsen voorzien. In de gelagzaal is een ruime bar met alle faciliteiten. De professioneel ingerichte keuken bevindt zich op de eerste verdieping. De gerechten worden naar beneden gebracht door een bordenlift.
Er is een afzonderlijke ruimte tot 20 personen voor privťdiner of rouwmaaltijden. Daarbovenop is er voldoende stockageruimte in de ruime kelderverdieping, waar ook het sanitair is (1 WC voorzien op het gelijkvloers)
Bij Restaurant Nikolaas kan je terecht voor een Franse keuken: allerlei lekkere en vooral kwalitatief huisbereide gerechten, ook is er een zeer ruime keuze aan uitgelezen wijnen. In de zomer kan je vertoeven op het gezellig terras met een aperitief, lunch, diner en uiteraard ook van het zelfgemaakt roomijs. Tevens is er de mogelijkheid om uit te breiden naar andere horecaformules zoals ontbijt, fondue, .... 

Het Vlaamse renaissance gebouw werd omgetoverd tot een hedendaags Restaurant-brasserie, waar de inrichting zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Het interieur word telkens geŁpdatet en is in een uitstekende staat.
Diverse inrichtingselementen en keukenmaterialen werden onlangs vernieuwd, onder meer: alles werd geschilderd, opschuren van parket, nieuwe stoelen, luifel, zonnetent en parasols, ook decoratie, de koel- en diepvriescel.
Alle materialen zijn eigendom (geen leasing/huur). Geen brouwerijverplichting.

Naast de vele stadswandelroutes langs restaurant "Nikolaas", zijn er tal van maandagmarkten, boerenmarkten (op zaterdag) en feestmarkten op het plein.
De handelszaak is gekend door zowel vast als (terugkerend) toeristische cliŽnteel.

Optioneel te huur: luxueus afgewerkt appartement boven de zaak (144m≤ woonoppervlakte, 3 slaapkamers, prachtige afwerkingsgraad).
Mogelijkheid om de vennootschap mee over te nemen met het handelsfonds.

Wil je een startklare zaak met onmiddellijk omzet? Vraag dan snel je bezichtiging aan!

Er zijn verschillende overname-faciliteiten mogelijk (ook op maandelijkse afbetaling). Ideaal voor de startende of uitbreidende horeca-ondernemer.

Bebouwing

RenovatieplichtNee

FinanciŽle info

Overnameprijs € 115.000,00
Huurprijs € 4.118,00