Handelszaak

Ref: Boetiek "Valentina"

Driftweg 136, Klemskerke

€ 35.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

Boetiek "Valentina" betreft een luxe tweedehandswater op een excellente locatie te Klemskerke. De specialisaties van deze winkel omvatten confectie, lederwaren, schoenen en juwelen. Met een gunstig gepositioneerde hoeklocatie langs een drukbezette weg naar het strand, De Haan en Bredene is de visibiliteit top. Daarbovenop is er voldoende parkeergelegenheid waardoor de klanten eenvoudig de winkel kunnen bereiken.

Deze zaak is startklaar en bevindt zich op een opvallend kruispunt in een nieuwbouwresidentie. De oppervlakte meet 30m≤ en een formidabele etalage van 10 meter.

De tramhalte ligt slechts op 200 meter afstand, en het bekende kustfietspad loopt door dezelfde straat, wat resulteert in een gestage stroom van potentiŽle klanten gedurende het hele jaar. Met een permanente openingstijd, de nabijheid van lokale evenementen zoals de Vosseslagfeesten, garnaalfeesten, rommelmarkten ťn uiteraard de vele campings in de streek, is de zaak actief betrokken bij de lokale gemeenschap. Het trouwe lokale cliŽnteel wordt aangevuld met jaarlijkse tweedeverblijvers en passanten. De naam van de winkel "Valentina" wordt dagelijkse versterkt door de vele mond-tot-mondreclame.

De stockwaarde zit inbegrepen in de overnameprijs. Er werd recent een nieuwe handelshuurovereenkomst afgesloten. Onroerende voorheffing is ten laste van de huurder.

Er een is mogelijkheid tot het commerciŽle gebruik van het aanpalende terras, kant Driftweg

Altijd al gedroomd van jouw eigen boetiek in luxe artikelen? Dit is je kans! Vraag vandaag nog een afspraak.
 

Bebouwing

Woonoppervlakte 30 m≤
RenovatieplichtNee

FinanciŽle info

Overnameprijs € 35.000,00
Provisietekst 25 euro maandelijks voorschot voor de vaste kosten
Huurprijs € 617,99