Restaurant

Ref: Les Héros

Heldenplein 17, Knokke-Heist

info op kantoor

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

Restaurant "Les Héros" ligt op een uitmuntende locatie op het Heldenplein pal aan de Zeedijk van Knokke-Heist. Omringd door diverse lokale handelaars en nationale winkelketens. Het is een populaire bestemming voor zowel vaste inwoners, tweede verblijvers, als toeristen. Op de gevarieerde menu staat een breed scala aan gerechten, van klassieke Belgische gerechten tot Franse favorieten. De bar en keuken zijn volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur, zodat je meteen aan de slag kunt. In de eetzaal en terraszones kun je tot 120 couverts aanbieden. Het terras is uitgerust met een nieuw open schuifbare dakoverdekking.
De aanwezigheid van ervaren personeel zal de overname naadloos laten verlopen (personeel bespreekbaar).

Wat het restaurant echt onderscheidt, is de toewijding aan kwaliteit. Er worden enkel verse ingrediënten gebruikt om heerlijke gerechten te creëren. De zaak kent een positieve omzetstijging en er zijn aantoonbare winstmarges. 

Positieve reviews:
* Facebook: 4,5/5
* Google: 4,2/5
* Social Deal: 9,9/10

Neem contact met ons op voor de aankoop van dit uitmuntend gelegen restaurant. Rekening houdende met de toplocatie, gevarieerde menukaart en toewijding is het potentieel in deze zaak een eindloos succes.

Aankoop met of zonder vennootschap.

Bebouwing

Woonoppervlakte 175 m²

Financiële info

Prijs Info op kantoor