Restaurant

Ref: Restaurant Koksijde

Strandlaan 351, Koksijde

€ 120.000

Omschrijving

Restaurant gelegen in het idyllische centrum van Sint-Idesbald op steenworp van zee - reeds 20 jaar gekend als gerenommeerd restaurant met een groot en alsmaar toenemend klantenpotentieel.
Klanten waren welkom voor een kwalitatieve lunch en diner - het eetconcept en de menukaart kunnen uiteraard naar eigen believen ingevuld worden. Volgens klanten is de uitstekende reputatie te danken aan: vriendelijkheid, huiselijke restaurant-inrichting en kwalitatieve verse keukenbereidingen.

Het handelsgelijkvloers meet 228m≤ en is gelegen op een prachtige hoekligging met hoge visibiliteitsgraad vanaf het drukke 'kust-kruispunt' - het gebouw kent een recent bouwjaar (2003), alsook de inrichting wordt steeds geŁpdatet naar moderne hedendaagse, maar toch huiselijke stijl. Daarbovenop heeft de handelsruimte een gunstig EPC-label "B" en er is verwarming op aardgas.
Voor de zaak kan je een zonnig terras uitstallen. Parkeren is mogelijk in de omliggende straten of Indigo-parking in de nabije omgeving.

Indeling:
* gelijkvloerse verdieping: knap ingerichte (huiselijke) gelagzaal met comfortabele baruitrusting, professioneel ingerichte keuken, sanitair op het gelijkvloers, berging met leveranciersingang
* kelderverdieping: kelderberging +/ 30m≤

Bij het overnemen van deze vaste waarde op een uitzonderlijke commerciŽle uitvalsbasis, wordt een nieuwe handelshuurovereenkomst verleend. Er is geen brouwerijverplichting. Het pand is per direct beschikbaar (in samenspraak).

Droom je ervan om dit gerenommeerd restaurant over te nemen/ uit te baten, maar wil je bovenop de handelsruimte aankopen? DAT KAN! De aankoop is in handen van onze collega-makelaars: Altro Vastgoed en Immo Francois.
 

Bebouwing

Woonoppervlakte 228 m≤
RenovatieplichtNee
Energieklasse labelB

FinanciŽle info

Overnameprijs € 120.000,00
Onroerende voorheffing € 3.111,85
Huurprijs € 3.500,00