Café

Ref: Café

Middelkerke

€ 55.000

Omschrijving

“OVER TE NEMEN:

Praatcafé met een uitstekende commerciële locatie te Middelkerke - reeds 15 jaar opgebouwde naambekendheid - goed gerunde exploitatie met aantrekkelijke winstmarge - het ganse jaar een constante dagelijkse omzet (winter en zomer) - ingerichte bar met 15 zitplaatsen, gelagzaal voor van 70 zitplaatsen, terras met 16 zitplaatsen (aan de zonnekant), toiletten dames/heren op het gelijkvloers, alsook stockage en privétoilet - mogelijkheid tot uitbreiden met kansspelen (Bingo...) - het café is niet verbonden aan een brouwerij.

Door zijn ligging vlakbij zee en de nabijheid van de zee trekt dit café veel passage van zowel toeristen, tweede verblijvers als vast cliënteel in alle leeftijdscategorieën - opvallende zonnige hoeklocatie met parkeergelegenheid voor de deur.
Startklare handelsuitbating - de zaak kreeg recent een verse schilderbeurt en het warm interieur werd 3 jaar geleden vernieuwd. Er werd onlangs een nieuwe handelshuurovereenkomst afgesloten (4 x 9 jaar).
De aanwezige toestellen, frigo's en moderne tapinstallatie zijn steeds goed onderhouden.

Vrij in samenspraak - er werd recent een nieuwe handelshuur afgesloten.

Aantrekkelijk voorstel: startklaar café dat ideaal geschikt is voor starters of horecakoppel, vereist geen personeel en heeft heel comfortabele werkuren!

INLICHTINGEN ENKEL VERKRIJGBAAR OP KANTOOR”

Bebouwing

RenovatieplichtNee

Financiële info

Overnameprijs € 55.000,00
Huurprijs € 2.200,00