Handelsgelijkvloers

Ref: Leopoldlaan 20

Leopoldlaan 20, Middelkerke

€ 30.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

Bent U op zoek naar een nieuwe uitdaging of gepassioneerd door de vissport?
Dan hebben wij jouw nieuwe uitvalsbasis gevonden!

"Hengelsport Glenn" is de ideale uitvalsbasis om vissers te begeleiden om hun passie, sport of beroep uit te voeren. De zaak heeft een groot vast (en alsmaar toenemend) klantenbestand en draait hierdoor het ganse jaar een aantoonbare omzet met aantrekkelijke winstmarges.
De zaak is ideaal uit te baten als koppel (zonder personeel). De winkelinrichting is up-to-date, waardoor er geen bijkomende investeringen nodig zijn bij de opstart.

Het handelsgelijkvloers is gelegen op een commerciŽle locatie nabij Kerkstraat en zeedijk Middelkerke met een grote passagedoorstroom (omringd door diverse winkels: Diema's, Apotheek Ampe, Spar, Viva, Rufus, Gerry Weber, Standaard Boekhandel...). Ook is er parkeergelegenheid in de straat.
De oppervlakte van de winkel meet 85m≤ + ruime kelder van 65m≤ die rechtstreeks toegankelijk is vanuit de winkel. De uitzonderlijk plafondhoogtes zorgen voor een aangenaam ruimtegevoel. De etalage is 5 meter breed en heeft een aantrekkelijk uitstraling. 
Bij de overname van het handelsfonds zal een nieuwe handelshuurovereenkomst worden opgesteld.

De huidige uitbater is lid in meerdere visclubs in de omtrekt, waardoor er veel vaste klanten hun weg kennen daar de zaak. Ook is de uitbater bereidt om de nodige opstartadviezen te geven.
"Hengelsport Glenn" staat garant voor uitmuntende service, ontvangst met een glimlach en bovenal professioneel advies om het juiste materiaal, hengel aas of voer te kopen. 
Positieve Google-reviews (4,7/5) bewijzen bovenstaande.

Reden overname: gezondheid
Bij het overnemen van deze zaak heb je niet alleen een commercieel gelegen winkel, maar ook een sterke fundering om op verder te bouwen.

Het handelsgelijkvloers kan tevens aangekocht worden.

Bebouwing

Bouwjaar 2005
Grond oppervlakte 85 m≤
Woonoppervlakte 150 m≤
RenovatieplichtNee

FinanciŽle info

Overnameprijs € 30.000,00
Onroerende voorheffing € 2.568,77
Huurprijs € 1.650,00