Handelszaak

Ref: Discrete overname

Nieuwpoort

info op kantoor

Omschrijving

We zijn op zoek naar een gepassioneerde en enthousiaste ondernemer om deze bakkerij verder uit te baten. De bakkerij is gelegen op een grote passagelocatie te Nieuwpoort-Bad en biedt gegarandeerd een mooie omzet bij het openen van de deuren door de vele voorbijgangers, maar ook door het reeds opgebouwd klantennetwerk.

De bakkerij verkoopt een ruim assortiment in belegde broodjes, panini's, (ambachtelijk) brood, gebak, taarten, take-away-coffee en broodmanden. Als troef verkoopt de zaak frangipannebrood en er is een geheim recept voor pannenkoeken, confituur en broodpudding.

Het interieur is modern en up-to-date naar het hedendaags comfort. De indeling bestaat uit een verkoopzaal en achterliggende atelieruimte ingericht met professionele toestellen.

Als potentiŽle overnemer krijg je de kans om een ??gevestigde zaak over te nemen met een loyale en alsmaar toenemende klantenkring. Daarbovenop vinden veel voorbijgangers en toeristen hun gading in de bakkerij.
Startklare zaak, zonder extra investeringen.  Reeds jarenlange succesvolle exploitatie op toplocatie. Er is een aantoonbare winstmarge wat de zaak extra aantrekkelijk maakt. 

Informatie te verkrijgen op kantoor.

Bebouwing

RenovatieplichtNee

FinanciŽle info

Prijs Info op kantoor