Restaurant

Ref: Moose

Wellingtonstraat 86, Oostende

€ 85.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

"MOOSE-Ostend", een sfeervolle brunch- / lunchbar en restaurant. Dé plek, buiten het drukke stadscentrum om even te onthaasten bij de open haard of gezellig te genieten van huisgemaakt “Feel good food” (gezonde lunch, Nordic dining of FIKA afternoon treats).

De zaak werd in 2017 van casco-staat naar gezellige trekpleister omgevormd met een Scandinavische toets. 
Indeling: winkelgedeelte, gelagzaal met 40 zitplaatsen, bar, professionele keuken, grote kelderruimte met aanpalend tweede winkelgedeelte.
Tevens mag er een terras aan de overzijde (kant speelplein) geplaatst worden. Hiervoor werden zonet bistrottafels, een grote zwarte met logo bedrukte parasol en zeil aangekocht.


Actueel werken de uitbaters met een kleinschalige kaart waar oog voor detail en verse ingrediënten centraal staan - vrij van brouwer.

Dé plek met net dat ietsje meer uit het hoge Noorden, die sinds dag 1 geniet van een dagelijkse constante bewezen omzet en stabiele bezetting van vaste klanten.
Beschikbaar in onderling overleg - reden overlating: 1 van de uitbaters heeft pensioengerechtigde leeftijd bereikt.
Lage huurprijs.

Welgelegen aan de stadsrand van Oostende - op een boogscheut van de Wellingtonrenbaan, Thermae Palace, bibliotheek en zeedijk.

Moose-Ostend is een startklare zaak die een aantrekkelijke en bovenal kwalitatieve inrichting heeft - perfect onderhouden.
Uitstekende reputatie opgebouwd in 6 jaar tijd - 5/5* review op Facebook en 4,8* review op Resengo.
 

Bebouwing

Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Financiële info

Overnameprijs € 85.000,00
Onroerende voorheffing € 1.354,00
Huurprijs € 1.572,87