Handelszaak

Ref: De Plekk

Groentemarkt 8, Oostende

€ 99.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:
Brasserie-bistro "De Plekk" is een trendy dagzaak waar je welkom bent voor een verfrissend drankje, klassieke snacks en een heerlijke tas koffie - met zijn trendy inrichting, centrale ligging op de Groentemarkt en uitstekende zonne-oriŽntatie op het terras is het buitengewoon vertoeven in deze zaak - gans het jaar door een permanente omzet door zowel vast cliŽnteel, tweede verblijvers en dagjestoeristen. Op donderdag en zaterdag is deze zaak eveneens een trekpleister voor de passanten van de plaatselijke markt.

88m≤ handelsoppervlakte met volgende indeling: gelagzaal met 40 zitplaats binnen, terraszone 14 zitplaatsen, terras op de markt met 36 zitplaatsen, professioneel ingerichte bar, keuken met koelcel, sanitair in kelder, alsook is er een waterverzachter.

De zaak werd in 2019 ingericht tot een eigentijdse brasserie-bistro met kleine kaart - kwalitatieve inrichting van keramische vloeren tot Sonos-boxen...
Perfect uit te baten als koppel - vrij in samenspraak met huidige uitbaters - vrij van brouwer - lage huurprijs: 1.000 euro/maand.

Reden overname: de uitbating van "De Plekk" in combinatie met een andere zaak weegt te zwaar door.

Bebouwing

Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte 88 m≤
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

FinanciŽle info

Overnameprijs € 99.000,00