Handelspand

Ref: Kings Boutique

Hendrik Serruyslaan 16, Oostende

€ 29.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN: handelszaak met hamburgerconcept

Subliem gelegen hamburgertent "Kings Boutique" waar dagverse hamburgers  en handgesneden frietjes rijkelijk verkocht worden. Er is een groot aanbod aan rundburgers en vegetarische hamburgers, alsook glutenvrije broodjes en ciabatta. Kings Boutique is gekend voor hun heerlijke geheime hamburgersaus. De huidige uitbater wil alle opleidingen en leveranciers doorgeven gunstig om hetzelfde hamburgerconcept verder te zetten (geen must).
Ideale centrumlocatie om een divers cliŽnteel op te bouwen (vaste klanten, tweede verblijvers en dagjestoeristen) - klanten kunnen hun hamburger ter plaatse verorberen of meenemen naar huis. Kings Boutique werkt ook samen met Take Away, Uber Eats.... Uitbreiding van de huidige menukaart is eveneens mogelijk.

Handelspand bestaat uit een gelijkvloers met 17 zitplaatsen, eerste verdiep als stockage / toiletten en kelder - op de stoep zijn er 8 terrasplaatsen voorzien - de eclectische voorgevel met neoclassicistische stijlkenmerken d.d. 1900 geeft een charmante uitstraling aan de zaak.

De zaak is gelegen in een ondernemende straat met veel doortocht . De winkels, bedrijvigheid, scholen en kantoren in nabije omgeving zorgen voor een bijkomende verkoopgraad. Het kruispunt heeft ontzetten veel doorgaande passage (tal van voetgangers, auto's en openbaar vervoer) - perfect uit te baten zonder of met matig personeel.

Lage huurprijs: 1.077 euro/maand - recente handelshuur sinds 2020.
Reden overname: tijdsgebrek om de zaken in Roeselare ťn Oostende open te houden.

Bebouwing

Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

FinanciŽle info

Overnameprijs € 29.000,00
Onroerende voorheffing € 1.680,00
Huurprijs € 1.076,90