Tearoom

Ref: Koffiebar, koude bakkerij, tearoom

Oostende

€ 95.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

Ben je op zoek naar een heerlijke en winstgevende tearoom met koude bakkerij? Kijk dan niet verder want deze gevestigde koffie- en broodjeszaak in centrum Oostende staat over te nemen!
De koffie- en broodjeszaak ligt in het middelpunt van de bruisende stadskern Oostende. Omringd door de vele winkels (groente-, vis-, vlees-, krantenwinkels...), shoppingstraten, openbaar vervoer en andere voorzieningen is er een hoge passage aan voetgangers. Op donderdag en zaterdag is deze zaak eveneens een trekpleister voor de passanten van de plaatselijke markt.

De zaak is ingericht met een gelagzaal waar 24 zitplaatsen voorzien zijn, een koeltoog met werkbank en koffiemachine, stockageruimte, keuken met alle benodigde apparatuur, sanitair, berging en uiteraard het gezellig terras waar 20 personen kunnen genieten van een koffie met bijhorend lekkers. 

In deze zaak kunt U reeds jaren terecht voor een lekker kopje koffie met een stevig ontbijt, zoete taartjes, belegde broodjes, pannenkoeken, ijs, ... Het is uiteraard steeds mogelijk om de menukaart uit te breiden of te wijzigen.

Met een trouwe klantenkring van tweede verblijvers, vast- en toeristisch cliŽnteel, alsook door de toplocatie is deze bakkerij de perfecte kans voor iedereen die jarenlang droomde van een eigen koffiezaak!
Met de gevestigde reputatie en bestaande klantenkring kan je meteen aan de slag vanaf dag ťťn. Het team zal gegarandeerd een soepele overgang en ondersteuning bieden waar nodig bij de opstart.
Perfect uit te baten als koppel - vrij in samenspraak met huidige uitbaters - lage huurprijs.

Deze succesvolle koffie- en broodjeszaak wordt overgelaten door familiale omstandigheden en het uiteenliggende woon-werkverkeer.
Mis deze kans op een succesvol en lonend bedrijf niet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze bakkerij!

Bebouwing

RenovatieplichtNee

FinanciŽle info

Overnameprijs € 95.000,00
Provisietekst onroerende voorheffing + onkosten gemene delen (200 euro)
Huurprijs € 1.661,00