Frituur

Ref: Friet Boetiek

Mariakerkelaan 68, Oostende

€ 45.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

Uitstekend draaiende frituur "Friet Boetiek" gelegen op commerciŽle uitvalsbasis met weinig tot geen concurrentie in de omgeving - trendy interieur en professionele toestellen - in de afgelopen maanden werden er heel wat materialen vernieuwd of geŁpdatet zodat de overnemer zonder zorgen kan starten - er is een groot aanbod aan lekkere frieten ťn diverse verse burgers - gans het jaar creŽert de frituur een permanente omzet door het vast cliŽnteel en de omliggende scholen, winkels en kantoren.

De frituur beschikt over 21-tal zitplaatsen, compleet uitgeruste friteuse met 2 bekkens, 2 frituurmanden, microgolfoven, saladette, koelkasten, grillplaat, nieuw kassasysteem, nieuwe smart-TV's... - net sanitair voor dames en heren - afzonderlijke wasruimte - twee grote stockageruimtes met leveranciersingang via de garagepoort - gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Aantoonbare omzet met zeer aantrekkelijke winstmargest - ideaal geschikt voor een ondernemer die een zaak wil starten zonder grote investeringen. Deze frituur staat garant voor service en netheid, wat maakt dat de zaak startklaar is voor de volgende uitbater - vrij in samenspraak - aanlokkelijk omzetplaatje op een hoeklocatie met veel passage.

Mooie toekomst verzekerd voor een ondernemend duo !

Contacteer ons vrijblijvend bij interesse of voor een afspraak.

FinanciŽle info

Overnameprijs € 45.000,00
Huurprijs € 1.400,00