Handelszaak

Ref: Discrete overname brasserie - cafť

Oostende

€ 350.000

Omschrijving

Excellent draaiende cafť-brasserie op aangename stadslocatie met gunstige zonne-oriŽntatie op het terras. Een plaats die alle soorten cliŽnteel aantrekt: alle leeftijdscategorieŽn en zowel vaste Oostendenaars, tweedeverblijvers als dagtoeristen. Ook de kinderen komen graag mee door de speelmogelijkheden.

Vanaf dag 1 vertellen de uitbaters hun eigen verhaal, ze vertalen dit in een net onderhouden cafť-brasserie met kwalitatieve keuken, heerlijke en steeds wijzigende suggesties en als hoogtepunt hun onevenaarbare gastvrijheid.

In de gezellige gelagzaal kunnen er 30 klanten zitten, op het vernieuwd terras zijn er 65 zitplaatsen. De veranda kreeg onlangs een make-over met openschuifbare panelen (ramen en dak) en verwarmingselementen.
De professioneel ingerichte keuken ligt er ten alle tijde onberispelijk bij. Ook in het hart van de zaak (keuken) werden er heel wat toestellen geŁpdatet naar 2023. Zo kunnen de uitbaters comfortabel hun verse gerechten bereiden in een grote keuken met hedendaagse toestellen. 
Waarvoor de klanten terugkomen?: lokaal seizoensgebonden keuken, met als specialiteiten: de pasta vongolť, vispannetjes, en ook voor de croques staan de klanten in de rij.
De toiletten en bierkelder vinden we terug in de kelder. De leveranciers kunnen eenvoudig leveren via het bierluik.

Dagelijks staat het  enthousiast en vast personeelsteam (kan overgenomen worden) aan de zijde van uitbaters om de grote hoeveelheid klanten te ontvangen.

Hier start je met een oersterke fundering: vaste klanten komen wekelijks terug naar deze plek voor de zonovergoten terrasplaatsen, de lekkere menukaart en suggesties maar vooral ook voor de openhartige ontvangst.
Op regelmatige basis is er geÔnvesteerd in de zaak, waardoor je zorgeloos kan starten in een totaal uitgeruste cafť-brasserie met gunstige huurvoorwaarden. Tijdens de opstartfase kan je zeker rekenen op bijstand van de huidige uitbaters.

Bovenop alle voordelen, kent de zaak comfortabele openingsuren. Er is een aantoonbare omzet en geen brouwerijverplichting.

Reden overname: nieuw hoofdstuk in de privťsfeer van de uitbater. "Het is tijd om ons succesvol concept over te laten aan een nieuwe generatie".

Overname ook mogelijk met vennootschap, vraagprijs: 250.000 euro.


Ben je op zoek naar een kant-en-klare zaak in de historische stadskern van Oostende met een gunstig omzet-/winstcijfer? Zoek niet verder en contacteer ons voor een bezichtiging of meer details.
 

FinanciŽle info

Overnameprijs € 350.000,00