Bistro

Ref: Pascal's bistro

Prins Boudewijnstraat 15, Oostende

€ 39.000

Omschrijving

Gezellige bistro "Pascal's Bistro" is de plaats bij uitstek voor een koffie, aperitief en vers bereide maatlijden, pal naast de Sint-Petrus- en -Pauluskerk.

Klanten kunnen er terecht voor dagdagelijkse verse gerechten met seizoensgebonden streekproducten.  Afnemen bij lokale leverancier, staat bij de huidige uitbaters centraal. De menukaart wordt op regelmatige basis gewijzigd om vaste klanten niet op hun honger te laten zitten. Er kan ter plaatse gegeten ťn afgehaald worden.

Indeling:
Gelagzaal met 24 zitplaatsen, verwarmd terras met 18 zitplaatsen, bar, een uitzonderlijk nette keuken, stockageruimte en een kleine verfrissingsruimte (lavabo, douche en aansluiting wasmachine). Het sanitair is in de kelderverdieping.
Deze bistro is ideaal geschikt om uit te baten met z'n twee (koppel, familie of zakenpartners). Klantvriendelijkheid wordt bij de huidige uitbaters hoog in het vaandel gedragen.

Je kan dus onmiddellijk van start gaan in deze compleet uitgebouwde bistro. Als dat nog niet voldoende is, kan je overigens een buitenterras plaatsen tijdens de zomermaanden rondom de handelszaak. De bistro zit gehuisvest in een hoekpand op het Sint-Petrus- en -Paulusplein met een fantastische zonne-oriŽntatie. Daarbovenop geniet dit pand een grote visibiliteit vanop de markt.

Er is een groot klantenbestand opgebouwd aan trouw en terugkomend cliŽnteel (veel reservaties). Daarbovenop is er een groeiend klantenpotentieel van zowel vaste als tweede verblijvers, maar ook van dagtoeristen.
Gelet op de gunstige pleinlocatie naast de kerk is er een aangename samenwerking voor koffietafels.
Deze bistro-dagzaak kent comfortabele openingsuren: woensdag tot zondag doorlopend open van 11u tot 20u30. Er is een "light" brouwerijverplichting.

Klanten komen gegarandeerd na het shoppen of uitwaaien aan zee naar "Pascal's Bistro" om te slurpen van een cappuccino, apero of voor een snelle of uitgebreide hap. 

Op zoek naar een gezellige en vooral startklare koffie- en lunchzaak in de nabijheid van zee, Visserskaai, station, shopping en all-round dynamische stadskern ? Deze zaak biedt het allemaal! Pascal's Bistro is omringd door de bruisende stadskern.
 

FinanciŽle info

Overnameprijs € 39.000,00
Huurprijs € 1.388,00