Restaurant

Ref: Het Koraal

Visserskaai 10, Oostende

info op kantoor

Omschrijving

Restaurant "Het Koraal", uitstekend gelegen aan de restaurant-boulevard "Visserskaai" - er worden op heden Aziatische en Perzische gerechten geserveerd - de gerechten kunnen ter plaatse genut worden of afgehaald worden en er is een samenwerking met Takeway - de gelagzaal en bar zijn instapklaar met een nette inrichting van 30 zitplaatsen - de terraszone met luifel telt 16 zitplaatsen - de keuken, opbergruimte, afwas en frigocel bevinden zich in de bruikbare benedenverdieping - alle gerechten kunnen via een goederenlift naar de gelagzaal - geen brouwerijverplichting.

De geweldige locatie is één van de pijlers om een groot vast klantenbestand op te bouwen, maar ook toeristen vinden hun weg naar deze restaurant-boulevard door de grote passage van het station richting het strand. 
De buurt is dichtbevolkt en er is veel vraag naar Aziatisch eten. Het restaurant ligt ook dicht bij het openbaar vervoer (tram, bus, trein en het overzetbootje), winkelstraten en Zeeheldenplein, waardoor het voor klanten gemakkelijk te bereiken is.

Het restaurant is volledig uitgerust, klaar voor gebruik en kan zonder (veel) personeel worden uitgebaat. Uitbreiding of wijziging van de horecabestemming is zeker een mogelijkheid!

Vraag je bezoek aan en wie weet schrijf jij jouw nieuw horecaverhaal in dit pand!

Bebouwing

Woonoppervlakte 80 m²
RenovatieplichtNee

Financiële info

Prijs Info op kantoor