Horeca

Ref: Pho Sure

Alfons Pieterslaan 91, Oostende

€ 29.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

Vietnamese eetgelegenheid "Pho Sure" in trendy handelsruimte - je kan de Vietnamese gerechten ter plaatse verorberen of via Take-Away bestellen - de bruisende omgeving staat bekend om zijn levendige sfeer, diverse winkels en grote diversiteit aan horecazaken, waardoor je het ganse jaar door een constante stroom hebt van vaste en nieuwe klanten - de menukaart kent een grote flexibiliteit met diverse producten zoals broodjes, noodles, poké bowls, salades, sushi, bubble tea, etc... - Pho Sure kent op vandaag een constante groei in klantenpotentieel. 

De zaak bestaat uit de toonbank, keuken en 24 zitplaatsen binnen, ideaal voor klanten die willen genieten van hun maaltijd ter plaatse - de mogelijkheid bestaat om +/- 8 zitplaatsen op het terras te creėren - achterin is er een grote stockruimte.
Aantrekkelijke handelshuur van slechts 800 euro per maand.

Grijp deze veelbelovende kans om jouw culinaire visie tot leven te brengen in deze veelzijdige eetgelegenheid. Met vrijheid in menukeuze, een gunstige ligging en bestaande faciliteiten, biedt deze overname de ideale omgeving voor jouw ondernemerssucces.

Bebouwing

RenovatieplichtNee

Financiėle info

Overnameprijs € 29.000,00
Huurprijs € 800,00