Frituur

Ref: Frituur Opex

Stroombanklaan 79, Oostende

€ 79.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

Sinds 35 jaar kan je terecht voor verse frietjes in de alom bekende "Frituur en Eethuis Opex". De frituur is reuze goed gelegen aan de kustbaan op de Vuurtorenwijk (=drukke verbindingsweg).
De zaak is reeds 35 jaar actief binnen de familie en 4 jaar geleden is de frituur verhuisd naar een nieuwe locatie in de Stroombanklaan waarbij de ganse inrichting werd vernieuwd zowel in de zaal als de keuken.

De formule blijft uiteraard nog hetzelfde: verse frietjes stekken met de bijhorende frituursnacks, verse op de plaat gebakken hamburgers of in huis bereide gerechten. Sinds kort is er ook een vegan-lijn.
Bovenop de verse frieten, heerst er een eersteklas hygiŽne policy en uitmuntende service. Dit alles zorgt voor een bewezen omzet, zelf als de zaak momenteel maar parttime open is.

De eetzaal is voorzien van 25 zitplaatsen (uitbreiding mogelijk), de keuken is ingericht met 4 micro-golfovens ,spoelbak, elektrische kookplaats met 6 kookzones, dampkap, oven, plancha bakplaat, 2 salamanders, compleet uitgeruste friteuse met 3 bekkens en 3 frituurmanden, koeltoonbank en afwashoek. Er is een afzonderlijke stockageruimte met meerdere vriezers, sanitair voor het cliŽnteel, bij mooi weer kunnen de klanten gezellig buiten zitten op de tuinbanken.

Ook afhaal aan het frituurpunt is mogelijk of laten leveren via Unipage, ubereats en takeaway. Gelet op de vele vaste bewoning en de ligging aan de kustbaan, vinden zowel vast als nieuw toeristisch cliŽnteel hun weg naar de frituur. 

Als dat nog niet voldoende is scoort Frituur Opex uitstekende reviews: 4,4/5 op Facebook en Take-away!
Lage huurprijs; 904,74 euro/maand.
Reden van overname: carriŤre-switch 

"Frituur en Eethuis Opex" is startklaar. Voor degene die wensen kan er steeds een opleiding bij de opstart gegeven worden.

Bebouwing

RenovatieplichtNee

FinanciŽle info

Overnameprijs € 79.000,00
Huurprijs € 904,74