Horeca

Ref: Pizzeria Take Away

Dokter Verhaeghestraat 46, Oostende

€ 72.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

Startklare afhaalpizzeria met bewezen omzet ťn comfortabele werkuren.
Perfect gesitueerd in het Westerkwartier van Oostende, een woonbuurt met veel vaste bewoning, De zaak straalt een authentieke Italiaanse sfeer uit en staat bekend voor zijn vers deeg, pizza's en pasta's. Alle producten worden met zorg, liefde en passie bereid. Op deze manier wenst de huidige uitbater de echte Italiaanse smaak naar Oostende brengen.

De pizzazaak beschikt over een leveranciersingang, keuken, afwaslijn, koelcel en badkamer (lavabo en douche).
De charmante verkoopruimte is voorzien van professionele apparatuur. Onder meer: koeltoog, kassasysteem en pizza-oven waar maar liefst 6 pizza's tegelijk kunnen worden afgebakken.

Gelegen in het levendige Westerkwartier, omringd door scholen en veel vaste bewoners, biedt deze locatie een centrale ligging met voldoende parkeergelegenheid waardoor klanten snel en eenvoudig kunnen genieten van een heerlijke maaltijd (zelf de vele strandgangers vinden hun weg naar de lekkere pizzeria). Momenteel wordt het assortiment uitgebreid met afhaalmaaltijden. 

Als nieuwe uitbater staat er een opleiding voor je klaar waarbij de methode en receptuur worden aangeleerd om de pizzazaak op dezelfde manier te blijven runnen.
Je vindt hier dus alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn, inclusief sociale media, een website en een telefoonnummer. Bovendien kan je genieten van lage huurvoorwaarden (uitzonderlijk lage huurprijs)!

Geen personeel vereist. Ideaal voor een ambitieus en gemotiveerde ondernemer die een bloeiende onderneming wil overnemen in deze gezellige afhaalpizzeria.

Uitstekende reviews:
Google: 4,6/5
Facebook; 5/5
 

Bebouwing

RenovatieplichtNee

FinanciŽle info

Overnameprijs € 72.000,00
Provisietekst 10 euro maandelijks voorschot onroerende voorheffing
Huurprijs € 500,00