Handelszaak

Ref: Bloemen - tuinartikelen

Oostende

€ 95.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

Bloemenwinkel met alsmaar stijgend klantenpotentieel.
Op zoek naar een bloeiende zaak waar je kan verteren op een sublieme naambekend die sedert enkele decennia is opgebouwd n comfortabele werkuren heeft? Ontdek dan deze unieke opportuniteit aan de kustzone.

Gekend voor online bestellingen, snijbloemen, geschenkpakketten en kleine beplantingen - perfect alleen of als koppel uit te baten (geen nood aan personeel) - opleiding mogelijk.
Zeer praktische winkelinrichting met onder meer de aanwezigheid van regenwater, moderne design verlichting, schuifdeur en een professioneel koelsysteem - daarbovenop is er een groenzone (tuin 75m) aanwezig om een gastvrije sfeer te creren voor de klanten - de uitbatingsvergunning is bekomen om bloemen, decoratie en accessoires buiten te mogen plaatsen aan de 4 meter brede voorgevel.

De winkel meet 100m en is prima gelegen langs een prominente verkeersader, waardoor het van een maximale zichtbaarheid geniet - goede parkingfaciliteiten kort parkeren.
De handelsruimte is ook geschikt voor meerdere handelsdoeleinden (ook horeca toegelaten).

Met een groot klantenbestand, stap je als nieuwe uitbater meteen in de boeiende wereld van de bloemenhandel. Bovendien is de bloemenverkoop verbonden aan een internationaal bloemleveringsnetwerk, waardoor je toegang hebt tot een breed scala aan bloemen en leveringsmogelijkheden. 

Pak deze kans en geef uw passie voor bloemen een nieuw thuis in deze prachtige winkel.

Bebouwing

Grond oppervlakte 175 m
Woonoppervlakte 100 m
RenovatieplichtNee

Financile info

Overnameprijs € 95.000,00
Huurprijs € 1.250,00