Handelszaak

Ref: Brasserie Sammy's

Prins Boudewijnstraat 15, Oostende

€ 49.000

Omschrijving

"Brasserie Sammy's" is de brasserie bij uitstek voor een koffie, aperitief en een snelle hap/snack. Door zijn uitmuntende locatie pal naast de Sint-Petrus- en -Pauluskerk in het centrum van Oostende, weten ook toeristen de brasserie eenvoudig te vinden.

Indeling:
Gezellige gelagzaal met 24 zitplaatsen, verwarmd terras met 18 zitplaatsen, bar, een uitzonderlijk nette keuken, stockageruimte en een kleine verfrissingsruimte (lavabo, douche en aansluiting wasmachine). Het sanitair is in de kelderverdieping.
Deze bistro is ideaal geschikt om uit te baten met z'n twee (koppel, familie of zakenpartners). De huidige uitbatingsformule kan overgenomen worden, maar uiteraard is er ruimte om dit naar eigen hand te zetten.

Je kan dus onmiddellijk van start gaan in deze compleet uitgebouwde brasserie. Als dat nog niet voldoende is, beschik je over een ruim buitenterras rondom de handelszaak. De bistro zit gehuisvest in een hoekpand op het Sint-Petrus- en -Paulusplein met een fantastische zonne-oriŽntatie. Daarbovenop geniet dit pand een grote visibiliteit vanop de markt.

Er is reeds een groot klantenbestand opgebouwd aan trouw en terugkomend cliŽnteel, maar is ook ruimte voor nieuwe klanten van zowel vaste als tweede verblijvers, maar ook van dagtoeristen.
Gelet op de gunstige pleinlocatie naast de kerk is er een aangename samenwerking voor koffietafels.
Deze bistro-dagzaak kent comfortabele openingsuren. Er is een "light" brouwerijverplichting. 

Klanten komen gegarandeerd na het shoppen of uitwaaien aan zee naar "Brasserie Sammy's" om te slurpen van een cappuccino, apero of voor een snelle hap. 

Op zoek naar een gezellige en vooral startklare koffie- en lunchzaak in de nabijheid van zee, Visserskaai, station, shopping en all-round dynamische stadskern? Deze zaak biedt het allemaal! 

Bebouwing

RenovatieplichtNee

FinanciŽle info

Overnameprijs € 49.000,00
Huurprijs € 1.388,00