Tearoom

Ref: Verdonck

Grote Markt 11, Veurne

info op kantoor

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

Gerenommeerde ontbijtzaak, lunch en tearoom "Verdonck" op de Markt van Veurne, omringd door de prachtige authentieke renaissancegebouwen (het Stadhuis, Belfort, Vleeshalle en een groot aantal historische woonhuizen). Elk jaar wordt Veurne en vooral de Markt overspoeld met dagjestoeristen die dit subliem stukje oudheid willen aanschouwen.
Verdonck is gekend voor zowel de vaste verblijvers als toeristen van binnen- en buitenland. Door constante investeringen is de zaak befaamd als een hedendaagse horeca aangelegenheid, maar het oorspronkelijk kloppend hart en de overheerlijke recepten zijn onveranderd sinds 1950.
Door de diversiteit en risicospreiding van inkomsten, bleef deze zaak zelf in Coronatijden stand houden. Jaar na jaar kent Verdonck een winstgevende marge.

De zaak bestaat enerzijds uit een pralinewinkel voorzien van specialiteiten zoals "Verdonck-ventjes", botertruffels, rhumtruffels, sneeuwballen en de klassieke pralines. Anderzijds is er een verbruikszaal van 70 personen binnen en 50 terraszitplaatsen buiten, waar een vast cliŽnteel zijn weg kent voor een voorname lunch of de klassieke pannenkoek / wafel / ijs in de namiddag. Een afzonderlijke zaal op de 1e verdieping (50 zitplaatsen) met uniek uitzicht op de markt van Veurne kan gebruikt worden voor groepen of feestjes.
Daarbovenop is het raamverkoop van ijs in de zomer ook een ongezien succes. 
Het ganse jaar door heeft de zaak een mooie verdienste aan de verkoop van de pralines. 

Alle lekkernijen zijn huisbereid met eigen recepten in de ruime keuken voorzien van professionele toestellen. Daarnaast is er een afzonderlijk ijsatelier waar het ijs zelfgedraaid wordt. De verse melk van de boer wordt hier gepasteuriseerd en verwerkt tot het onevenaarbare Verdonck-ijs. Uiteraard voldoet het ganse ijsproces aan de HACCP-normen. De cornetten zijn een eigen recept. 
Opslagplaats is er in een grote hoeveelheid aanwezig en is toegankelijk via de garage / leveranciersingang, waar paletten met aankoopwaren eenvoudig kunnen geleverd en gestockeerd worden.
Last but not least kan men even op adem komen op de bovenste privť verdieping, bestaande uit meerdere ruimtes en badkamer.

NotariŽle handelshuur loopt tot en met 2033 + optie tot 1 extra verlenging van 9 jaar.
Mogelijkheid tot aankoop met aandelen, indien interesse.
Instapklare zaak met uitstekende reputatie en zonder brouwerijverplichting. Opstartbegeleiding mogelijk, indien gewenst.
Uiteraard kan je de zaak ook volledig naar eigen hand plaatsen en/of een restaurant uitbaten.

Heb jij passie voor horeca of heb je altijd al gedroomd van jouw ijssalon of wafelatelier op een unieke locatie?! Dan is dit gegarandeerd dť zaak voor jou!

Bebouwing

Renovatiejaar 2017
Woonoppervlakte 1000 m≤
RenovatieplichtNee

FinanciŽle info

Prijs Info op kantoor