Bed and breakfast

Ref: Geste D'Alice

Distellaan 39, Westende

€ 159.000

Omschrijving

OVER TE NEMEN:

B&B "Geste d’Alice" - gelegen in een pittoreske kustvilla opgetrokken in cottage-stijl d.d. 1923 - idyllische locatie op 100 meter van het strand in Westende-bad en aan gezellige wandelstraten met diverse winkeltjes en restaurants.
Lekker uitwaaien of heerlijk zonnebaden op het strand of een van de gezellige steden bezoeken… "Geste d’Alice" is de ideale uitvalsbasis.
De tramhalte Westende-Bad ligt op 170 meter afstand en biedt verbindingen naar steden langs de Belgische kust. Tevens Geste d’Alice ligt op 15 minuten rijden van Oostende en 40 minuten naar de historische stad Brugge.

De B&B omvat 1 familiekamer, 3 driepersoonskamers en 10 tweepersoonskamers - iedere kamer beschikt over een douche, toilet, tv, koelkast en safe - op de begane grond bevindt zich een restaurant/brasserie met een 40 à 50 zitplaatsen binnen en 12-tal zitplaatsen op het buitenterras - B&B- en restaurantuitbating zijn het ganse jaar open.
Vergund als B&B - uitbating zonder brouwerijverplichting - de uitbating beschikt over een online reserveringssysteem: www.hotel-alice.be 
Recent handelshuurovereenkomst aan de maandelijkse huurprijs van 3.500 euro.

Bebouwing

Bouwjaar 1923
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Financiële info

Overnameprijs € 159.000,00
Huurprijs € 3.500,00