Handelsgelijkvloers

Ref: Lippenslaan 199

Lippenslaan 199, Knokke

€ 2.950

Omschrijving

Veelzijdig handelsgelijkvloers te huur op bruisende en commerciŽle AAA-locatie te Knokke - 125m≤ winkeloppervlakte met aan de achterzijde opslagruimte, bureau en sanitair - etalagebreedte van 8 meter - de winkel onderging in 2016 een totaalrenovatie in een huiselijke stijl (modern HVAC-systeemnieuwe, warmtegordijn, hedendaagse vloer, toonbank etc...). De ruimte heeft hoge plafonds, waardoor het een geweldige winkelkeuze is voor een breed scala aan activiteiten (detailhandel, vrij beroepers of kantoren).
De winkel is uitstekend gelegen op de winkel- en wandelpromenade te Knokke met betalende parkeergelegenheid voor de deur en omringd door grote ketens zoals: "April, Hema, Oysho, Proximus Center, Peak Performance, Scotch & Soda,...". De vele winkels (lokaal, nationaal en internationaal) zorgen voor veel voetgangersverkeer en shoppers.

Nieuwe handelshuurovereenkomst aan lage voorwaarden (2.950 euro/maand) - vrij in samenspraak.

Mis deze geweldige kans niet om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om een rondleiding te plannen en de ruimte zelf te bekijken!

Bebouwing

Woonoppervlakte 125 m≤

FinanciŽle info

Huurprijs € 2.950,00
Onroerende voorheffing € 3.246,35