Restaurant

Ref: Brasserie Keukenhof

koksijdesteenweg 72, Koksijde

info op kantoor

Omschrijving

In een authentiek gerenoveerd landhuis met respect voor de traditionele architectuur kunt U gezellig tafelen in een warm interieur omringd door natuurlijke materialen. In de authentieke brasserie/restaurant is er plaats voor 65 personen. Aansluitend is er een afzonderlijke feestzaal/vergaderzaal waar 55 personen kunnen ontvangen worden. Op het zonneterras vooraan is er plaats voor 48 personen. Op het windvrije terras achteraan in de binnentuin is er plaats voor 55 personen, met zicht op de oude ambachtshuisjes (volledig ingericht als woonst/privéruimte/ontvangstruimte). Het kapelletje in de tuin is omgebouwd tot een wijnkelder met geselecteerde topwijnen. De zalen zijn tevens ideaal geschikt voor Kleine privéfeesten seminars, reünies, communiefeesten, familiefeesten en nog veel meer...

Exclusieve “Ben Martin” keukeninstallatie (***). Voorzien van alle denkbare professionele toestellen en andere apparatuur.
Kwaliteitsvol restaurantmateriaal aanwezig, voorzien voor de volle zaalcapaciteit – aangepaste sfeerverlichting – design zaalmeubilair in perfecte staat. Startklare brasserie/restaurant die geen directe investering vraagt. De combinatie van rustieke en moderne toetsen straalt absolute klasse en sfeer uit (inrichting door architect Simon de Burbure).

Naast culinair tafelen en genieten van een heerlijke wijn, kan je terecht in de feestzaal/vergaderzaal voor privéfeesten, seminaries, vergaderingen, en zoveel meer.

Ideaal geschikt voor een uitbater met de nodige ervaring en knowhow – wordt in huur gegeven via een uitbatingsovereenkomst.
Uitbatingsvoorwaarden enkel te verkrijgen na afspraak op kantoor.

Financiële info

Prijs Info op kantoor