Handelsgelijkvloers

Ref: Praktijkruimte

Leffingestraat 52, Oostende

€ 1.350

Omschrijving

Of je nu een therapeut, coach, of een andere professionele bent, deze praktijkruimte biedt U tal van mogelijkheden.
De ruimtes zijn zorgvuldig ingedeeld met aandacht voor functionaliteit en esthetiek, zodat je een professionele en gastvrije omgeving kunt bieden. De praktijkruimte biedt voldoende ruimte voor jouw specifieke behoeften en is aanpasbaar aan verschillende disciplines.

Indeling: 
onthaalbalie met afzonderlijke wachtkamer - aansluitend aan onthaalbalie is er een extra ruimte voorzien die kan dienen als eerste behandelingsruimte of als extra bureau - toilet - 5 aparte behandelingskamers/praktijkruimtes ( 15mē, 15mē, 14,85mē, 12mē en 11,30mē)  - 2de toilet - binnenkoer die rechtstreekse toegang verleent aan de garagebox, deze garagebox beschikt over een zolderruimte voor opslag, bereikbaar via trap achteraan in de garage.
De totale oppervlakte bedraagt 118mē + koer + garage.

Deze praktijkruimte biedt jou de mogelijkheid om je professionele praktijk naar nieuwe hoogten te brengen. Met een rustige en inspirerende omgeving, flexibele indelingsopties en een scala aan mogelijkheden voor groei en samenwerking, is deze ruimte perfect geschikt voor jouw ambitieuze plannen. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke kans te grijpen.
 

Bebouwing

Woonoppervlakte 118 mē
Energieklasse label D
EPC certificaatnummer 20221212-0002743548-KNR-1

Financiële info

Huurprijs € 1.350,00
Onroerende voorheffing € 1.860,00
Maandelijks € 65,00