Handelsgelijkvloers

Ref: Sky Harbour 03

Leopold III-laan 4B, Oostende

info op kantoor

Omschrijving

Op zoek naar een exclusieve sky-high business location? Zoek niet verder en ontdek het nieuwe stadsdeel in het centrum van Oostende: SKY DISTRICT. 

Het nieuwbouw project is het bruisende ankerpunt tussen het station, de haven en de bekende winkelstraten. Dagtoeristen, vaste- en tweedeverblijvers zullen snel hun handelszaak kennen in deze standingvolle winkelbeleving aan zee. Daarbovenop telt het project zelf +500 appartementen en een Sky-Hotel**** die opent in 2025.

Elke winkel is gekenmerkt door een stijlvolle uitstraling, dit is mede te danken aan de grote raampartijen / etalages met elegant goudenprofiel. De hoge plafonds en uitkijk op de groene binnentuin bieden een ongeėvenaard gevoel van winkelvrijheid. De handelsruimtes worden casco (wind- en waterdicht) opgeleverd. 

Alle steden worden alsmaar autoluwer. Ook in SKY DISTRICT is het verkeer tot het minimale gebracht door de groene binnentuin en verkeersluwe pleinen. In de kelderverdieping is er een rotatieparking van Indigo voorzien, voor de klanten van de kantoorruimtes, boetieks, handelszaken en horeca. Daarbovenop stopt het openbaar vervoer net naast het Sky-project.

Inmiddels zijn rijds 50% van de handelsruimtes verhuurd en merendeels operationeel. Vanaf 2024 kan je terecht in het Sky restaurant op de 28e verdieping voor betoverende gerechten met een 360°-view, en ook het ****-hotel kent reeds zijn gerenommeerde uitbater (oplevering 2025).
Naast de unieke winkelbelevenis op de begane grond, zal op 80 meter hoogte in de SKY TOWERS een Sky Health Center te vinden zijn.

Location is everything... en dat kan SKY DISTRICT beamen. Het station en de winkelstraten zijn naadloos met elkaar verbonden in een verkeersluwe, groene winkel- en wandelpromenade.
Op 150 meter van het Sky District vind je onder meer: de jachthaven, bruisend shoppingscentrum, strand, Maria-Hendrikapark ('t bosje) en het treinstation. Het is een hele mond vol, maar dit is de centrale locatie die Sky District U te bieden heeft. Het nieuwe stadsdeel is dan ook heel eenvoudig te vinden door de 2 iconische Sky Towers omringd door zijn groene decor.

Details SKY HARBOUR 03
- volumineuze handelsruimte: 325m²;
- zicht op de Mercatordok én professioneel aangelegde binnentuin;
- gevelbreedte kant binnentuin: 16 meter;
- gevelbreedte kant Mercatordok 18 meter;
- vrije plafondhoogte van 3,61 meter;
- terrasmogelijkheden aan de Marcartordok en binnentuin;
- casco oplevering;
- huurprijs onderhevig aan 21% btw;
- onmiddellijk beschikbaar;
- de bestemming kan variėren van boetiek, schoonheidssalon, verkooppunt tot vrij beroep.

Er zijn nog aanpalende handelsruimtes beschikbaar om de oppervlakte (in samenspraak) te verruimen.

Start jouw business op een exclusieve sky high locatie!

Alle voorwaarden te verkrijgen via [email protected] of 0499 15 46 38.

Bebouwing

Bouwjaar 2022
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 325 m²

Financiėle info

Prijs Info op kantoor