Handelsgelijkvloers

Ref: James Ensorgalerij 14-16

James Ensorgalerij 14-16, Oostende

€ 3.000

Omschrijving

2 standingvolle aanpalende handelspanden gelegen in de sfeervolle James Ensorgalerij Oostende - hippe centrumlocatie in de authentieke overdekte winkelgalerij tussen de Vlaanderenstraat en de Christinastraat. 
Deze karakteristieke overdekte winkelgalerij, doordrenkt van sfeer en charme, is de thuisbasis van een selectie aan hoogwaardige winkels en gezellige horecagelegenheden - de benutbare oppervlakte bedraagt  235m≤.

James Ensorgalerij 14:
Het gelijkvloers en de eerste verdieping worden gebruikt als commerciŽle ruimte (samen 105m≤), met een volledig onderkelderde ruimte (65m≤) inclusief toilet en opslag.
Momenteel wordt de winkel uitgebaat als kledingzaak, maar de handelsruimte is geschikt voor diverse professionele doeleinden.


James Ensorgalerij 16:
Actueel ingericht als commerciŽle (etalage-)ruimte op het gelijkvloers (65m≤) met toilet en opslag/berging gelegen op de eerste verdieping, inclusief rechtstreekse toegang naar de winkel is geschikt voor allerlei handelsactiviteiten.

Door de handelspanden te combineren, creŽer je een aantrekkelijke brede vitrine in de bruisende kern van Oostende. De handelsruimtes zijn (indien gewenst) ook afzonderlijk te huren.

Bebouwing

Bouwjaar 1930
Grond oppervlakte 235 m≤
Woonoppervlakte 170 m≤

FinanciŽle info

Huurprijs € 3.000,00
Onroerende voorheffing € 3.717,96
Maandelijks € 260,00