Handelspand

Ref: Drijvende horecazaak te Oostende

Jan Piersplein 2, Oostende

€ 2.000

Omschrijving

Drijvende horecazaak op een adembenemende locatie, een origineel concept gelegen naast de Mercator in een subliem maritiem kader met zicht op de talrijke boten in de Jachthaven van Oostende. De vloot is volledig ingericht en uitgerust om te voldoen aan de hoogste normen van comfort en gastvrijheid. De hedendaagse strakke inrichting wordt geoptimaliseerd door het exceptioneel uitzicht.

Indeling:
De gelagzaal 51m² op één van de mooiste locaties van Oostende waar maar liefst plaats is voor maximaal 40 couverts - de volledig uitgeruste open keuken 41m² - terras 51m² - bergruimte - 2 toiletten - technische ruimte - loopbrug met afsluitdeur - leveranciersingang voor gemakkelijke bevoorrading.

Er is een airco installatie aanwezig met warme en koude lucht eveneens is er een alarminstallatie aanwezig. Het vlot is rolstoeltoegankelijk voor optimale bereikbaarheid.
Enkel mogelijk om te huren als pop-up. De maandelijkse huurprijs van 2.000 euro is exclusief 21% BTW. Naast de maandelijkse huurprijs wordt er een liggeld van 700 euro in rekening gebracht. 

Mis deze kans niet om uw horecazaak te vestigen op deze uitzonderlijke locatie in de Jachthaven van Oostende!

Bebouwing

Bouwjaar 2019

Financiële info

Huurprijs € 2.000,00
Provisie € 700,00
Provisietekst Maandelijkse liggeld