Handelsgelijkvloers

Ref: Kapelstraat 163

Kapelstraat 163, Bredene

€ 595.000

Omschrijving

Handelsgelijkvloers 450m≤ - uitgevend in de Kapelstraat en de Koningin Astridlaan - grote ramenpartijen en uitzonderlijk etalage-opportuniteit - commerciŽle ligging nabij alle campings - meerdere handelsdoeleinden mogelijk.

Optioneel is handelsgelijkvloers op te splitsen in 3 delen (handelsgelijkvloers is reeds in 3 entiteiten gekend in de basisakte)

De koper verklaart op de hoogte te zijn dat er een renovatieverplichting geldt voor elke niet-residentiŽle gebouweenheid die met ingang van 1 januari 2022 wordt verworven. De concrete informatie betreffende deze renovatieverplichting is terug te vinden op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.

ďDit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiŽle gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting. ď
 

Bebouwing

Bouwjaar 2009
Woonoppervlakte 450 m≤
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

FinanciŽle info

Aankoopprijs € 595.000,00
Ki € 5.728,00

Ruimtelijke ordening

Dagvaardingen Niet ingegeven
Voorkooprecht Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning Niet ingegeven
As-Built Attest verkregen Niet ingegeven
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Niet ingegeven

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling
Instapklaar ja