Handelspand met woonst

Ref: Vosseslag 118

Vosseslag 118, De Haan

€ 650.000

Omschrijving

Bent u op zoek naar een uniek handelspand met woonst in De Haan? Deze prachtige eigendom, gelegen in de Vosseslag, biedt een perfecte combinatie van werk- en woongelegenheid. Met een bebouwde oppervlakte van 180 m˛ en een veranda van 50 m˛, bevindt dit pand zich op een ruim perceel van 1.433 m˛. Vergund voor horecadoeleinden met een bovenliggende woonst, waardoor het pand veelzijdige gebruiksmogelijkheden biedt.

Het handelspand, voorheen in gebruik als horeca-etablissement, beschikt over een ruime gelagzaal die direct toegang biedt tot de veranda. De veranda zorgt voor veel lichtinval en een biedt een mooie overgang naar de buitenruimte (terras en tuin). Aansluitend aan de gelagzaal bevindt zich de ruimte waar voorheen de keuken stond, ideaal voor zowel commerciële als privédoeleinden. Verder zijn er op de begane grond diverse bergingen en een garage. Ideaal geschikt om voorraad en andere benodigdheden te stockeren.

Via de trappenhal bereikt u de bovenliggende woonst, deze beschikt over een ruime en lichte leefruimte met een open keuken. Er zijn drie volwaardige slaapkamers, en de badkamer is voorzien van een ligbad.  Daarnaast is er een handige dressingruimte die extra opbergruimte biedt.

De grote, zonnige tuin biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten en ontspanning. Dankzij de ruime indeling en het grote perceel is dit pand ideaal voor uiteenlopende doeleinden, van horeca tot een comfortabele privéwoning met een mooie tuin.

De Vosseslag in De Haan is een rustige en charmante locatie, perfect voor zowel zakelijke als privédoeleinden. De omgeving staat bekend om zijn mooie natuur en aangename sfeer, terwijl het toch dicht bij alle noodzakelijke voorzieningen ligt.

Bent u geďnteresseerd in dit veelzijdige handelspand met woonst? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. 

 

Bebouwing

Bebouwing open
Bouwjaar 1991
Aantal slaapkamers 3
Te Renoveren ja
Staat Te renoveren
Woonoppervlakte 260 m˛
RenovatieplichtJa
Energieklasse labelC
EPC certificaatnummer20201225-0002353974-KNR-1

Indeling

Berging
Dressing
Keuken 1
Keuken 2
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Terras
Inkomhal
Gelagzaal
Veranda
Stockage
Leefruimte

Financiële info

Aankoopprijs € 650.000,00
Ki € 2.379,00

Comfort

Dressing ja
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting waterleiding ja

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
G-score A
P-score D P-score tree icon
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Niet ingegeven
Beschermd pand? Nee

Overige Info

Tuin aanwezig ja