Restaurant

Ref: Handelspand

Koksijdesteenweg 72, Koksijde

info op kantoor

Omschrijving

Prachtig landhuis gelegen aan de rand van de Oostduinkerkse kustzone, vlakbij uitgestrekte polderzone.  Perceelopppervlakte van 2.598m²

Gebouw:
hoofdgebouw en 3 bijgebouwen, bijzondere vormgeving met oog voor fraaie details - Zorgvuldig ontwerpen architectuur, welke harmoniseert met het duin- en kustpatrimonium. Zorgvuldig aangelegde ruime parkingzone met betegelde zonnige terras voor 48 personen.
Achterterras met tuin voor 55 personen - met zicht op de oude ambachtshuisjes - 2 ambachtshuisjes waarvan 1 ingericht als kantoor-woonruimte, 2de ambachtshuisje harmonieus ingericht als woning.
Het kapelletje in de tuin is omgebouwd tot een wijnkelder met geselecteerde topwijnen. De zalen zijn tevens ideaal geschikt voor Kleine privéfeesten seminars, reünies, communiefeesten, familiefeesten en nog veel meer...

Inrichting:
Ingericht met een diversiteit van ruimtes - voldoende mogelijkheid om er meerder bestemmingen aan te koppelen. U kunt er gezellig tafelen in een warm interieur omringd door natuurlijke materialen. In de authentieke brasserie/restaurant is er plaats voor 65 personen. Aansluitend is er een afzonderlijke feestzaal/vergaderzaal waar 55 personen kunnen ontvangen worden.

Exclusieve “Ben Martin” keukeninstallatie (***). Voorzien van alle denkbare professionele toestellen en andere apparatuur.
Kwaliteitsvol restaurantmateriaal aanwezig, voorzien voor de volle zaalcapaciteit – aangepaste sfeerverlichting – design zaalmeubilair in perfecte staat. Startklare brasserie/restaurant die geen directe investering vraagt. De combinatie van rustieke en moderne toetsen straalt absolute klasse en sfeer uit (inrichting door architect Simon de Burbure).

Naast culinair tafelen en genieten van een heerlijke wijn, kan je terecht in de feestzaal/vergaderzaal voor privéfeesten, seminaries, vergaderingen, en zoveel meer.
Vlotte bereikbaarheid - ligt aan verbindingsweg Koksijde-Oostduinkerke - vlakbij E40 en kustbaan.
Vrij - onmiddellijk beschikbaar.

 

Bebouwing

Grond oppervlakte 2598 m²
RenovatieplichtNiet ingegeven

Financiële info

Prijs Info op kantoor

Comfort

Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting waterleiding ja

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Niet ingegeven
Dagvaardingen Niet ingegeven
Voorkooprecht Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning Niet ingegeven
As-Built Attest verkregen Niet ingegeven
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Niet ingegeven