Handelsgelijkvloers

Ref: Hertstraat 12

Hertstraat 12, Oostende

€ 1.200.000

Omschrijving

Subliem gelegen hoekhandelspand met bijzondere winkeloppervlakte (294m≤) - Residentie Rialto is gelegen in de bruisende stadskern van Oostende - veel lichtinval is mede te danken aan de vele glaspartijen en de hoge plafonds (5m45) - 50 meter glasgevel vertaald zich in een boeiende etalageruimte - kelder 106m≤  met rechtstreekse toegang vanuit het handelsgelijkvloers - casco oplevering waardoor de inrichting naar eigen believen kan worden ingevuld - meerdere handelsdoeleinden mogelijk (ook horeca) - de hoge plafonds, grote glaspartijen en bijzondere oppervlakte geven een onevenaarbaar ruimtegevoel en werkelijk winkel-/horecabelevenis.
Daarbovenop scoort deze nieuwbouw energetisch zeer goed - gunstig E-peil - het pand kan eventueel opgesplitst worden in 3 units - terraszones kunnen voorzien worden (mits aanvraag bij Stad Oostende) - handelsgelijkvloers is beschikbaar bij het verlijden van de notariŽle akte.

Locatie is alles! Dit pand dankt zijn commerciŽle ligging door de aanpalende uitgangsbuurt (Langestraat) en de trendy Hertstraat. Ook de Adolf Buylstraat is op een golf-lengte-afstand.
Door de strategische ligging nabij zeedijk, casino en winkelstraten is zowel dag- als avonduitbating mogelijk. Buurt is in volle ontwikkeling (nieuwbouwappartementen, assistentieflats, lokale handelaars met een nieuwe zaak... Bent U de volgende?

Ideaal geschikt voor een investeerder of voor een ondernemer die zijn business in een moderne residentie wil onderbrengen.

ďDit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiŽle gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting. ď
 

Bebouwing

Bouwjaar 2022
Grond oppervlakte 400 m≤
Woonoppervlakte 294 m≤
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Indeling

Kelder 106 m²
Handelsruimte 294 m²

FinanciŽle info

Aankoopprijs € 1.200.000,00

Comfort

Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting waterleiding ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaardingen Niet ingegeven
Voorkooprecht Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning Niet ingegeven
As-Built Attest verkregen Niet ingegeven
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Niet ingegeven