Handelsgelijkvloers

Ref: Sky Tower Two 01

Oesterbankstraat 12, Oostende

info op kantoor

Omschrijving

Op zoek naar een exclusieve sky-high business location? Zoek niet verder en ontdek het nieuwe stadsdeel in het centrum van Oostende: SKY DISTRICT.
Het nieuwbouw project is het bruisende ankerpunt tussen het station, de haven en de bekende winkelstraten. Dagtoeristen, vaste- en tweedeverblijvers zullen snel hun handelszaak kennen in deze standingvolle winkelbeleving aan zee. Daarbovenop telt het project zelf +500 appartementen en een Sky-Hotel**** die opent in 2025.

Elke winkel is gekenmerkt door een stijlvolle uitstraling, dit is mede te danken aan de grote raampartijen / etalages met elegant goudenprofiel. De hoge plafonds en uitkijk op de groene binnentuin bieden een ongeėvenaard gevoel van winkelvrijheid. De handelsruimtes worden casco (wind- en waterdicht) opgeleverd.

Alle steden worden alsmaar autoluwer. Ook in Sky District is het verkeer tot het minimale gebracht door de groene binnentuin en verkeersluwe pleinen. In de kelderverdieping is er een rotatieparking van Indigo voorzien, voor de klanten van de kantoorruimtes, boetieks, handelszaken en horeca. Daarbovenop stopt het openbaar vervoer net naast het Sky-project.
De bestemming kan variėren van horeca, boetiek, schoonheidssalon, verkooppunt tot vrij beroep.

Inmiddels zijn 50% van de handelsruimtes verhuurd en merendeels operationeel. Vanaf 2024 kan je terecht in het Sky restaurant op de 28e verdieping voor betoverende gerechten met een 360°-view, en ook het 4 sterren hotel kent reeds zijn gerenommeerde uitbater (oplevering 2025).
Naast de unieke winkelbelevenis op de begane grond, zal op 80 meter hoogte in de Sky Towers een Sky Health Center te vinden zijn.

Location is everything... en dat kan Sky District beamen. Het station en de winkelstraten zijn naadloos met elkaar verbonden in een verkeersluwe, groene winkel- en wandelpromenade.
Op 150 meter van het Sky District vind je onder meer: de jachthaven, bruisend shoppingscentrum, strand, Maria-Hendrikapark ('t bosje) en het treinstation. Het is een hele mond vol, maar dit is de centrale locatie die Sky District U te bieden heeft. Het nieuwe stadsdeel is dan ook heel eenvoudig te vinden door de 2 iconische Sky Towers omringd door zijn groene decor.

Details SKY TOWER TWO - handelsruimte 01: 
- handelsruimte: 106m²;
- ingang via binnenplein kant Oesterbankstraat;
- gevelbreedte: 11,21 meter;
- vrije plafondhoogte van 3,57 meter;
- diverse handelsactiviteiten mogelijk;
- casco oplevering;
- verkoopprijs valt onder BTW-stelsel;
- beschikbaar vanaf voorjaar 2025.

Start jouw business op een exclusieve sky high locatie!

Alle voorwaarden te verkrijgen via [email protected] of 0499 15 46 38.

Bebouwing

Bouwjaar 2024
Woonoppervlakte 106 m²
RenovatieplichtNiet ingegeven

Financiėle info

Prijs Info op kantoor

Comfort

Videofoon ja
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting waterleiding ja

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Niet ingegeven
Dagvaardingen Niet ingegeven
Voorkooprecht Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning Niet ingegeven
As-Built Attest verkregen Niet ingegeven
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Niet ingegeven